top of page
mariola-anna-alsina-bio (2).jpg

Meet Mariola

Com a editora de Vegà&Màgic Magazine, la Mariola i el seu equip han complert un dels seus somnis més estimats, que és difondre un estil de vida ple de passió per la vida, creatiu i conscient.

 

Mariola va néixer a Barcelona i ha viscut i treballat a molts llocs, com ara les Illes Canàries, Itàlia, Mèxic i els EUA. Ara viu entre el sud de França i Roses, al nord de Catalunya.

Directora de projectes i especialista en Relacions Públiques empresarials internacionals, Mariola va començar la seva carrera treballant a agències internacionals de PR com Burson-Marsteller, Publicis Group i Ulled&Asociados.

També va tenir la seva pròpia agència de Relacions Públiques a Barcelona durant més de 9 anys.

L'any 2010 la Mariola va prendre consciència de la importància d'implicar-se més en la millora de la societat. Va començar el seu creixement personal i espiritual creant l'associació sense ànim de lucre Cultural Creatives Europe i es va convertir en vegetariana.

Mariola  és Project Manager especialista en el desenvolupament de les noves exigències de la societat actual, desenvolupant innovadores solucions de Colving, i árees de retirs holístics, a hotels i agriturismes, com a solucions avançades per a una nova concepció de la nostra societat.

Els grans metafísics de principis de segle – Mentalism i New Thought – van ensenyar que no hi ha límits quan se sap reconeixer totes les oportunitats de millora. fent servir la pròpia capacitat i la de l'entorn.

Mariola Alsin

Consultora de Projectes Conciens

 

bottom of page