top of page
Cueva
BOOK CLUB.png

Agenda de Viatges 2024

VIATGE A AVALON

Amanecer en Stonehenge.jpg

Viaje d'Autor. 

En col·laboració amb la terapeuta de Transurfing, Eugenia Orantes, hem dissenyat aquest viatge a Avalon per viure l'energia de Beltane, que t'ajudarà a clarificar la llavor del teu somni, allò que anheles manifestar al món de la matèria. Tornaràs amb aquesta llavor identificada i línies d'acció que t'ajudin a fer-la créixer. Així mateix, la celebració de Beltane marca l'inici del vincle sagrat entre les dues energies que habiten al nostre interior (masculina i femenina) i és un ritu de pas cap a la manifestació dels anhels més profunds de la nostra ànima.

Llibre recomanat per preparar el viatge Las Nieblas de Avalon  de Marion Zimmer Bradley.

Dates 29 abril a 6 de maig 2024

Provance

RUTA MARÍA MAGDALENA

 

Viatje d'autor

Novament, en col·laboració amb la terapeuta de Transurfing, Eugenia Orantes, hem dissenyat aquest viatge com una trobada amb l'ETERN FEMENÍ INTERIOR. Una trobada amb la nostra part oblidada, amb el nostre Sant Grial, que representa l'úter de la TERRA, amb la part de nosaltres mateixes que va quedar relegada i confinada a la foscor. Ara és el moment de donar a llum la nostra capacitat de crear i abandonar-nos per ser nosaltres mateixes.

 

Llibre recomanat per preparar el viatge

Qué se sabe de... Maria Magdalena de Carmen Bernabé Ubieta.

Dates. 8 al 17 de juliol 2024

PIRÁMIDES DE BOSNIA

PIRÁMIDES BOSNIA.jpg

Viatge d'autor

De la mà d'Eugenia Orantes, realitzem aquest viatge guaridor, per reconnectar amb l'energia original del Planeta, carregar piles i gaudir d'un entorn natural amb persones afins.

 

Llibre recomanat: Las Pirámides del Mundo y  las Pirámides perdidas de Bosnia de Sam Osmanagic.

Dates: 14 al 20 de agost 2024

Camino de Santiago.jpg

CAMI DE SANTIAGO

 

Viatge d'Autor

Hem dissenyat un viatge amb l'energia de la introspecció i el perdó, present en la nostra experiència de pelegrinatge i transformació, allotjant-nos a Pazos Gallegos.

Llibre recomanat per preparar el viatge:

Guia Mágica del Camíno de Santiago de Francisco Contreras Gil.

Dates. 7 al 12 de octubre 2024

EGIPTE

Egipto 2.jpg

Viatge d''Autor

Benvinguts a Egipte. Una de les civilitzacions més antigues del planeta, llar d´alguns dels llocs més poderosos i enigmàtics de la terra. Hem dissenyat un viatge únic pels llocs i centres denergia més impressionants i innovadors. Una mirada a l'ampli coneixement que atresorava l'antic Egipte i que ens ajudarà a continuar evolucionant, guarint i netejant els txakres als diferents temples que visitarem.

Llibre recomanat per preparar el viatge:

Viaje Iniciático por los Templos del Antiguo Egipto de Nacho Ares. 

Data: Novembre 2024

ORGANITZA ANAEL TOURS

viatjes per eixecar consciencia

logo.png

El meu nom és Ana Isabel

Sóc Ana Isabel Delgado Cánovas, porto més de 20 anys al món del turisme. Sóc Coach experta en Lideratge Conscient, Formadora de la Cambra de Comerç i Indústria de Madrid a l'àrea d'Ètica i Direcció per Valors i acompanyo i guio els viatges que creo a Anael Tours. Oferim conjuntament amb V&M Magazine, viatges d'autor, que són el reflex d'una cerca per anar més enllà de l'experiència del viatge.

Per mi viatjar és trobar-se amb un mateix; per això, aquests viatges són per elevar consciència, per elevar el coneixement d'un mateix. Són viatges de descobriment, de canvi, de retrobar-se, d'estimar-se. Els nostres viatgers els demanem que tinguin el cor obert. Voler compartir, viure experiències úniques i noves a la recerca de vivències diferents que ens permetin connectar-nos amb la totalitat i aconseguir més integritat.

logo.png

""Cada viatge és un pelegrinatge a un mateix, una trobada amb el més íntim del nostre ésser que ens renova i ens posiciona de nou al món"

bottom of page