top of page
lRYBnT0y3DhI6PvDLEmwK6.webp
plumas-estilograficas.jpg

Editorial

Sakura

Que diferencia una Societat avançada d'una altra que no ho és?


Al contrari del que es pot pensar en un primer moment, no és tant la capacitat econòmica dels seus habitants, sinó la capacitat creativa, emocional i espiritual en la seva mes profunda expressió.

 

Una societat amb un alt poder adquisitiu, però molt enfocada al materialisme, no és un exemple de societat avançada.

 

El materialisme no és avançat. Per contra, és exemple de sindrome d'escassetat. Una societat basada en la creativitat i l'espiritualitat si és avançada.Pot apreciar coses que al materialisme se li escapa, i sempre se li escapara.


Un exemple és SAKURA. Cada any floreixen al Japó els cirerers, donant lloc a bellíssimes imatges de rosa pàl·lid que cobreixen centenar de metres, sigui al Cel, és a dir, les branques dels arbres, que a la Terra, els pètals caiguts.


La bellesa ha estat i continua sent, encara que de forma discreta avui dia, i força allunyada dels mitjans i xarxes socials, un símbol espiritual i de valor.

 

Aquest és el cas també de SAKURA. Històricament, va representar la breu però acolorida vida dels samurais, antics guerrers del Japó. Vivien segons un profund codi moral de respecte, honor i disciplina, anomenat Bushido. El seu deure era exemplificar i preservar aquestes virtuts i ser guerrers intrèpids, sempre, devant qualsevol circunstancia.

 

Les flors o pètals de cirerer son imatge de la bellesa ritual, SAKURA com a símbol d'aquest valor

 

Segui lleigint
 


 

teorema-ptolomeo-pentagono.png
maxresdefault.jpg

MEET US 

Septiembre-2021-2_edited.jpg

SPIRITUAL TRAVEL CLUB

1601971007595_edited.jpg

Feng Shui - LIFE STYLE

bottom of page