top of page

Dolores Cannon. Parlem de metafísica.

Los descubrimientos metafísicos de Dolores Cannon

Por Julia Cannon


La meva mare Dolores Cannon, autora innovadora i creadora de la seva exclusiva Tècnica d'Hipnosi de Curació Quàntica (QHHT), es va convertir en una de les principals expertes en el camp de la metafísica i els estudis metafísics gairebé per accident.


Però segons Dolores, no hi ha accidents ni coincidències. Això estava destinat a passar. .


Dolores va escriure al seu primer llibre de "Convoluted Universe Series", "Convoluted Universe: Book 1", “Les meves arrels a la hipnosi es remunten a la dècada de 1960. Després de formar una família, vaig tornar a la hipnosi el 1979. Volia centrar-me en la regressió a vides passades. Amb el pas dels anys vaig desenvolupar la meva pròpia tècnica. Aquest és el mètode mitjançant el qual puc accedir a una gran riquesa dinformació. Em considero reportera, psíquica i investigadora del coneixement perdut. La recerca és interminable”.


Dolores Cannon va investigar tots els conceptes imaginables de metafísica utilitzant el seu mètode d'hipnosi QHHT en els seus pacients. Dolores no sabia mai on la podrien conduir, i quines noves i retadores informacions obtindria.


Més recentment, Dolores va explorar la metafísica i les idees metafísiques com a informació que la humanitat coneixia prèviament però que s'havia perdut durant segles incomptables. Es pot llegir els seus estudis sobre aquest tema al seu llibre Hidden Sacred Knowledge. Segons Dolores, “A partir de la meva investigació sobre hipnosi, vaig descobrir que les escoles secretes de misteris han existit des de sempre. Sempre hi va haver el temor que es perdessin coneixements sagrats i ocults, i molt es va perdre”. Aquest llibre fascinant inclou informació recentment revelada sobre misteris metafísics com la Deessa Isis, les Calaveres de Cristall, les civilitzacions perdudes de l'Atlàntida i Lemuria, Stonehenge i més.


En el seu darrer llibre, The Convoluted Universe: Book 5, Dolores Cannon va aprofundir en teories metafísiques encara més desafiadores, inclosa la creació de les nostres pròpies realitats, diferents percepcions de Déu, les persones del teló de fons i els éssers de llum.

Dolores Cannon, hipnoterapeuta pionera, inventora de la Tècnica d'Hipnosi de Sanació Quàntica (QHHT) i autora va néixer a St. Louis, Missouri, EUA el 1931 on va viure i va créixer amb la seva família fins a completar els seus estudis acadèmics. Es va casar amb el seu marit Johnny el 1951, un home de carrera de la Marina dels EUA.


Dolores i Johnny van començar a utilitzar la hipnoteràpia a la dècada de 1960 ia partir d'aquí Dolores va desenvolupar el seu propi mètode únic dissenyat per portar les persones als nivells més profunds possibles d'hipnosi, anomenat estat somnàmbul. Dolores també va ser pionera al camp de la hipnosi. Va passar mig segle treballant amb milers de persones i va desenvolupar la seva pròpia forma única de curació (QHHT) amb resultats meravellosos i poderosos.

Comments


bottom of page