top of page

La energía. Trovades de Sabiduria.Desenvolupar una xarxa d'energia creativa, amb tot el seu potencial, significa compartir lectures que aporten, viatges que inspiren i organitzar trobades entre persones de pensament similar o "similar-thinking", que gaudeixin intercanviant les seves impressions i experiències en trobades personals.


Vivim una època virtual, on es pot accedir amb facilitat a qualsevol part del món, per organitzar trobades i intercanviar pensaments i opinions. Això és veritablement important, i representa un gran pas endavant. Potser algú viu en un entorn on no troba persones afins a la seva manera de pensar i viure la vida i necessita expandir-ne les possibilitats. Això es pot solucionar gràcies a les noves plataformes digitals d'art, literatura i cultura, que s'han desenvolupat i van en augment. Tot i això, quedar-s'hi és estancar-se en un món virtual, que pot acabar sent fictici.


Segons un estudi publicat al Journal of Neuroscience les trobades a la vida real estimulen el cervell de manera diferent i produeixen connexions més fortes i més ràpides que les trobades virtuals.


La Dra. Lucy McBride, metgessa d'atenció primària a Washington, va escriure a CNN apropòsit d'aquest estudi: "Les relacions requereixen confiança i un espai segur i sense prejudicis per a la conversa oberta i l'intercanvi d'idees. Un ordinador pot proporcionar alguna cosa d'això per un temps, però, en algun moment, necessitem més connexió humana per a la nostra salut i benestar en general”.


El pas següent és doncs, per a la nostra plataforma i revista digital, procurar reunir-se en persona, i aprofitar l'oportunitat de la trobada, per convertir-la a més a més, en una experiència de viatge.


TROBADA DE SABIDURIA.. Vegà & Màgic Magazine. La Cafebrería Ad Hoc, un lloc molt especial i màgic acull aquesta primera trobada.


A aquesta primera trobada i tertúlia, ens acompanyen:


Alejandra Balbás col·laboradora de la revista, que presenta el seu llibre: Feng Shui, 9 pasos para Harmonizarte.


Ana Isabel Delgado, experta en viatges espirituals i coordinadora de l'agenda de viatges de Book Club & Travel Circle, que farà una xerrada sobre els punts energètics de la terra, a través de llibres inspiradors que són recomanables llegir abans d'emprendre el viatge a aquests llocs tan emblemàtics.


Coordina Mariola Alsina, editora del Magazine.


Aquest inspirador espai està situat al barri d'Arguelles i respon al concepte original mexicà de "cafebreria", concepte que s'aplica a les llibreries-cafè, que compten a més amb una agenda d'activitats que ajuda a interrelacionar els usuaris, i energitza el ambient cultural dels llocs on simplementen.


Al capdavant de la Cafebreria Ad Hoc, hi ha Lola Vives, escriptora creativa, i Nacho Casares, artista, dissenyador i publicista.
Comments


bottom of page