top of page

Transurfing. Un métode de vida

Eugenia Orantes és terapeuta holística, escriptora i organitzadora de viatges espirituals a centres energètics significatius, com ara la ruta de Maria Magdalena, o les Piràmides de Bòsnia.


Eugenia és la fundadora del Centre de Transurfing a Espanya, mètode que utilitza en el desenvolupament del que ella descriu com a viatges inciàtics, i que ens explica detingudament en aquesta entrevista.e


Les Piirámides de Bosnia.


1. Que significa Transurfing?.

    Eugenia Orantes. El Transurfing és una manera de pensar i actuar per obtenir allò que volem, amb una singularitat: posem la ment al servei de l'ànima i utilitzant la intenció que ve de la consciència, l'observació i la selecció que són els principis del Transurfing. És un model pràctic de manifestació, basat en la física quàntica.2. Com influeix en el disseny d'un viatge i quines són les expectatives d'utilitzar aquesta metodologia?

 

Eugenia Orantes. En els nostres viatges, convidem els viatgers a centrar-se en el seu propòsit, allò que senten que és moment de manifestar, ia través de les experiències, sincronicitats, energia del lloc i la pràctica del Transurfing i també tenim en compte la informació que arriba a través dels somnis, afinem i creem l'espai per a la materialització d'allò que anhelen.3. Ens pot explicar amb detall com ha desenvolupat el viatge a Avalón, i en quina forma pot influir els viatgers fer-ho seguint el sistema de Transurfing?

Eugenia Orantes. Avalon per a mi va ser una trucada que vaig sentir fa més de 20 anys, representa el xacra del cor de la terra, i ens convida a obrir la nostra ment i cor, moltes de les persones que acompanyem aquest màgic lloc, ens parlen d'aquesta mateixa trucada que han sentit, una intuïció d'haver d'anar i potser recordar o viure alguna cosa diferent, la màgia d'Avalon és molt coneguda i se sent quan hi ets. Encara conviuen diferents religions i es rendeix culte a la Deessa, molt anterior al cristianisme. A Avalon experimentem el temps de manera diferent, sembla que s'hi estira, i la majoria dels nostres viatgers ens confessen que quan arriben tenen la sensació de tornar a casa. Transurfing és una mirada a l'interior, ens diu que el món és un mirall que reflecteix la nostra actitud, i ens convida a ser conscients dels nostres pensaments, observar la nostra realitat com un reflex i prendre consciència del que estem emetent, ja que això és allò que crea la nostra realitat. En els viatges acompanyem les persones a observar-se, acceptar-se i estimar-se i veure el món com aquest mirall que ens mostra el que estem emetent, si alguna cosa no ens agrada, no ho intentem canviar fora, sinó que canviem la nostra actitud interior, la nostra mentalitat i mirada i això inevitablement transforma nuestra realidad exterior.4. ¿Cómo se puede describir la energía de Beltane, que pueden esperar los viajeros?

Eugenia Orantes. Beltane és una celebració de la unió del Femení i Masculí sagrats, cosa que les nostres cèl·lules guarden a la nostra memòria, quan es rendia culte a la Deessa, les dones i els homes es trobaven per unir-se i procrear, eren lliures, no hi havia sotmetiment, tots dos eren iguals, cadascun amb les seves particularitats, i la vida era considerava tota ella Sagrada, el contacte amb la natura, els animals, els elements, érem un reflex de tot això i teníem un vincle amb tot el que existia, això es va perdre , i moltes persones recorden, anhelen, enyoren tota aquesta connexió. A Avalon re-connectem de nou, podem percebre tot això i la finalitat és portar-ho avui aquí, al nostre present, a la nostra vida i inspirar que altres ho facin, de manera natural, no cal dir res, només Ser i actuar a conseqüència.


Beltane. de Anne Louvain. La nit del 30 d'abril a l'1 de maig, se celebra aquesta festivitat que representa per al poble cèltic l'inici de l'Estiu, amb un significat profund.


5. També ha dissenyat el viatge als llocs sagrats de Maria Magdalena. En quina forma pot ser rellevant aquest viatge als que se sumin a aquesta experiència?

Eugenia Orantes. El camí de MARÍA MAGDALENA també està despertant en moltes persones la trucada de connexió amb el nostre sagrat femení, és una porta que ara mateix és oberta per a totes aquelles persones que sentin la necessitat d'aprofundir i conèixer la història oblidada, la que no ens han explicat , l'enllaç entre Jesús i MARÍA MAGDALENA, titllada de prostituta per ser una dona instruïda en el culte d'Isis que simbolitza la igualtat i la força profunda del femení, amb l'arribada del patriarcat tot això es va perdre i la companya sagrada va ser relegada a verge, mare o prostituta. En aquests moments hi ha un interès profund a recuperar l'equilibri entre allò femení i allò masculí dins de cadascú, per completar-nos i viure des d'aquesta completitud, aportant al món els nostres dons i talents, i aquest camí és un pelegrinatge que com explica l'Evangeli de MARIA MAGDALENA, ens porta a ser completament humans i completament divins.
El famós quadre de Leonardo da Vinci, amb la interpretació de la imatge de Maria Magdalena, situada al quadre per Leonardo, en forma críptica.6. Les Piràmides de Bòsnia són força desconegudes, però es pot comprendre de seguida que és un viatge fascinant i molt especial. Ens podeu compartir quina és la vostra experiència o experiències prèvies que hagi pogut experimentar?

Eugenia Orantes. Les piràmides de Bòsnia també va ser una trucada que vaig sentir, i des del primer moment en què vaig estar allà, vaig experimentar una energia molt poderosa. De nou ens hem de remuntar a la història que no ens han explicat, parlem de més de 25000 anys, on la ciència oficial descarta qualsevol altre tipus de civilització intel·ligent. Tot i això, hi ha molts descobriments que ens parlen d'una altra datació, i Semirígids Osmanagich el descobridor de les piràmides a qui tinc el plaer de conèixer, s'ha compromès a investigar i descobrir aquesta història, i ho ha fet!! Dins dels túnels tenim la freqüència original del planeta, cosa que és impossible de tenir avui dia a causa dels factors mediambientals, wifis, corrents electromagnètics nocius… en contacte amb aquesta freqüència primordial, el nostre cos es regenera, sana i recupera l'equilibri , cada cop són més les persones que van als túnels per recuperar el benestar i la salut física, emocional i mental. Al meu canal de YouTube tinc algunes conferències sobre el tema.7. Voleu afegir alguna cosa més sobre el significat tenen els viatges iniciàtics?


Eugenia Orantes. Com he detallat en un dels meus articles: Per mi la paraula iniciàtic té un significat que implica iniciar una nova etapa, posar la intenció i l'atenció en el següent pas evolutiu, en el canvi que sentim que ens correspon fer, de fet, la paraula “iniciàtic” significa ser capaç de crear nous començaments, i des d'aquest espai de consciència, quan viatgem a llocs de poder o nodes del planeta l'energia que hi ha en aquests llocs, afavoreix la transformació i el canvi, ens col·loca en una freqüència adequada perquè es dugui a terme, i ens anima a curar allò que pogués estar impedint aquest moviment de transformació.Gràcies Eugenia.
Comments


bottom of page