top of page

Travelers Circle. Viatjar amb màgia.

Episodi I. Presentació Travelers Circle. Book Club.Al gener del 2023, vam iniciar aquesta extraordinària aventura que és llançar un Magazine Digital internacional, amb entrevistats i col·laboradors de diferents països i idiomes. La Visió & Missió era i serà sempre, acompanyar els nostres lectors en el descobriment de nous enfocaments que puguin aportar i enriquir. Per això hem comptat amb grans autors com Neale D. Walch, Steven Greer, Vicente Merlo o Dr. Joe Dispenza, il·lustradors de prestigi com el novaiorquès Giora Carmi, actors de teatre i cinema rellevants, com el mexicà Eric del Castillo, o l'artista parisenc, Jean-Noel Chazel, a més de grans coneixedors de la cuina vegetariana, com la catalana Merce Passola. Afegim a més la valuosa col·laboració de la nostra experta en Feng Shui, Alejandra Balbás des de Madrid, i Desirée Dupuis, empresària al sector de moda vegana des de Vancouver. És doncs, un veritable plaer poder consolidar aquest primer any, amb la creació del BOOK CLUB, unit al Cercle de Viatgers V&M Magazine.


Oferim així l´oportunitat d´unir autors rellevants amb el nostre cercle creixent de lectors en trobades formals o informals, durant un dia especial, la presentació d´un llibre, atenent a un esdeveniment musical o gastronòmic, o en el transcurs d´un viatge d´autor.


Presentem aviat l'Agenda 2024, amb diferents propostes, a la qual s'anirà afegint trobades literàries, cites artístiques i musicals i altres activitats màgiques i singulars.コメント


bottom of page