top of page

Una experiència màgica. Summer Festival. Manjushri Buddhism Kadampa Meditation Centre.


Els tres Festivals Internacionals - Festival de Primavera, Festival d'Estiu i Festival de Tardor- van ser fundats pel Venerable Gueshe Kelsang Gyatso Rinpoche, un mestre de meditació de renom mundial que va inspirar a milers de persones a tot el món a aplicar els ensenyaments purs de Buda a les seves vides modernes. per resoldre els seus problemes personals i descobrir una pau interior i una felicitat profunda i duradora.


A causa de la seva extraordinària visió i amabilitat, els mètodes per assolir la pau interior ara estan disponibles per a persones de tots els països i cultures. Aquest humil monjo ha tocat el cor d'innombrables persones i els ha inspirat a emprendre un viatge feliç cap a la felicitat duradora.


Els festivals de Kadampa són una part important del seu llegat, donant a la gent de tot arreu l'oportunitat de reunir-se com una família internacional de practicants espirituals.Una experiència màgica del Festival


Els festivals són una festa espiritual com cap altra. Ens permeten allunyar-nos de l'ofensiva de la vida diària i dedicar temps al nostre desenvolupament espiritual interior durant un període concentrat. D'aquesta manera accelerem el nostre progrés, aprofundint la nostra comprensió i experiència en un període de temps relativament curt.


També tenim l'oportunitat de conèixer i formar part de la comunitat internacional Kadampa. Una família diversa i arreu del món de practicants en cada etapa del seu desenvolupament espiritual. Seguint la mateixa guia espiritual, les nostres aspiracions i intencions ens apropen mentre viatgem pel mateix camí interior cap a la felicitat.


El Festival Internacional d'Estiu es va celebrar del 28 de juliol al 12 d'agost, al Manjushri Kadampa Meditation Centre, al Regne Unit.


A la setmana 1 d'aquell festival especial, Gen-la Kelsang Khyenrab, director espiritual general retirat de NKT-IKBU, va ensenyar les etapes de Kadam Lamrim de Sutra.


A la setmana 2, Gen-la Kelsang Dekyong, director espiritual general de NKT-IKBU, va ensenyar les etapes de Kadam Lamrim del Tantra atorgant els poders més alts del Tantra de ioga i els comentaris de Heruka Body Mandala i Vajrayogini.


El Festival s'ha celebrat al Manjushri Kadampa Meditation Center, un important centre budista internacional Kadampa situat a la vora del Parc Nacional del Districte dels Llacs al Regne Unit. Manjushri KMC és el centre principal de la Nova Tradició Kadampa, Unió Budista Internacional Kadampa, on el venerable Gueshe Kelsang Gyatso Rinpoche va viure i ensenyar durant dècades.


Manjushri KMC és el centre principal de la Nova Tradició Kadampa, Unió Budista Internacional Kadampa, on el venerable Gueshe Kelsang Gyatso Rinpoche va viure i ensenyar durant dècades.

Els ensenyaments i meditacions es realitzan al Primer Temple Kadampa per a la Pau Mundial, que va ser dissenyat i beneït pel Venerable Geshe-la.


El centre es troba en setanta hectàrees de jardins i boscos amb un llac, rierols, nombrosos passejos i una platja encantadora a la vora de la badia de Morecambe. Es troba en una zona d'una bellesa natural excepcional amb moltes oportunitats per fer passejades i altres activitats d'oci.


Retiros posteriors al festival d'estiu.


Els centres Kadampa d'arreu del món organitzen els retirs posteriors al festival després de cadascun dels tres Festivals Internacionals.

Comentários


bottom of page