top of page

Viatjes que aixequen Consciència.

Fa uns mesos vam crear el BOOK CLUB, o el Club del llibre, i poc després, el TRAVELERS CIRCLE. Lectors i Viatgers. Viatgers lectors. El nostre objectiu és donar visibilitat a llibres que val la pena tenir en compte, i si ens és possible, entrevistar els seus autors. Ara publiquem l'Agenda de Viatges, dins de la plataforma de lectors i de viatgers, amb una agenda veritablement màgica.


De la mà d'Ana Isabel, fundadora d'Anael Tours, oferim una agenda de viatges veritablement especial. Tornem al concepte de viatger, el que assaboreix de debò el viatge.


Ana Isabel ens porta per rutes tan màgiques com Avalón, la ruta de Maria de Magdala, les Piràmides de Bòsnia, el Camí de Sant Jaume, i Egipte...

Us animem a acompanyar-nos en aquestes belles rutes, i també a llegir els llibres que procuren aquesta saviesa que permetrà una experiència única.

Visita la nostra Agenda de Viatje.


La Vall de les Piràmides de Bòsnia representa el complex d'estructures piramidals més gran del món. Consisteix a la Piràmide del Sol de Bòsnia (amb la seva altura de més de 220 metres és més gran que la Piràmide de Keops), la Piràmide de la Lluna de Bòsnia (190 metres), la Piràmide del Drac de Bòsnia (90 metres), el Temple de la Mare Terra i la Piràmide de l'Amor.

Les Piràmides del Sol, la Lluna i el Drac formen un triangle equilàter perfecte amb 2.170 metres de distància entre els seus pics. Totes les piràmides estan orientades cap al nord còsmic.


En aquest viatge podràs:

Meditar en llocs sagrats.

Connectar amb la força de la naturalesa.

Compartir una experiència única.

Omplir-te d'una energia sanadora.

Practicar eines de canvi: Transurfing, El Procés de la Presència, Interpretació de somnis.


Vine a conèixer i sentir aquestes Piràmides interconnectades per túnels subterranis. Endinsar-s'hi, produeix beneficis tant fisiològics com emocionals.


T'esperem en aquestes fascinants aventures!

Comments


bottom of page