top of page

Feng Shui. 
Energía i Equilibri

1601971007595.jpg

Equilibrar l'energia del propi entorn.

Des de Vegà& Màgic Magazine, potenciem el coneixement i la saviesa que ens arriba d'antigues i sàvies cultures mil·lenàries, que actualment s'utilitzen a les llars i espais comercials occidentals aconseguint l'equilibri energètic vital imprescindible.

Obrim aquest espai per publicar informació d'interès, a càrrec de la nostra experta Alejandra Balbás. Alejandra realitza estudis personalitzats de Feng Shui en col·laboració amb arquitectes i interioristes, oa cases privades i professionals o comercials.

   Alejandra Balbás

Experta en Feng  Shui

descarga.png

El Feng Shui implica l'estudi de les energies del nostre espai vital, sigui la llar, o espai professional, i dirigir-les en la forma més eficient per al nostre benestar, evitant malalties i altres alteracions energètiques.

Alejandra Balbás és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses amb menció internacional per la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid i per la Reims Management School (Reims, França). Va estudiar les 4 escoles clàssiques de Feng Shui amb Marina Ponce de León. Ha profundizats els seus  coneixements amb l'Escola de la Felicitat i estudis de metafísica i psicologia.

 

Alejandra és una apassionada del coneixement i està constantment formant-se i aprofundint en noves disciplines, com la Psicologia Transpersonal, en la qual s'està especialitzant. 

L'estudi de les energies d'un espai és imprescindible per aconseguir l'harmonia energètica vital per al benestar dels seus habitants.

bottom of page