top of page

Dr Joe Dispenza. Sobrenatural.

Dr Joe Dispenza va rebre el seu doctorat en quiropràctica a la Life University, EUA, graduant-se amb honors. La seva formació de postgrau va incloure neurologia, neurociència, funció cerebral i química, biologia cel·lular, formació de memòria i envelliment i longevitat.


L'any 1986, diu Dispenza, va patir un greu accident de bicicleta que el va deixar amb sis vèrtebres comprimides. Els metges li van dir que potser no tornaria a caminar i li van recomanar una cirurgia de columna. En comptes d'això, afirma Dispenza, va sortir de l'hospital i es va dedicar a reconstruir les seves vèrtebres amb la ment.
La passió del Doctor Joe Dispenza es pot trobar a la intersecció de les últimes troballes dels camps de la neurociència, l'epigenètica i la física quàntica per explorar la ciència darrere de les remissions espontànies. Utilitza aquest coneixement per ensenyar a les persones a curar els seus cossos de condicions de salut, fer canvis significatius a les seves vides i fer evolucionar la seva consciència.


El camp quàntic.


"El camp quàntic és un camp infinit ple de freqüència o energia. I tota la freqüència transporta informació. Així que penseu que el camp quàntic està ple de quantitats infinites d'energia que vibra més enllà del món físic de la matèria i més enllà dels nostres sentits: ones d'energia invisibles. disponible per utilitzar-lo en la creació. Què podem crear exactament amb tota aquesta energia nedant en un mar infinit de potencials? Això depèn de nosaltres perquè, en definitiva, el camp quàntic és l'estat en què existeixen totes les possibilitats" Dr. Joe Dispenza .


"Imagina conèixer el teu futur: sa, radiant, alegre, amorós, místic, intel·ligent, creatiu, sigui el que aspires a ser. Sintonitza com et sents.⁠ Si pots connectar amb aquesta persona i creure en aquesta, i senti el que se sent en comportar-se com aquesta persona, pots convertir-te en aquesta persona.⁠ ⁠Practica convertint-te en el teu futur amb un nou curs de meditació, curs en línia, música i molt més. Estalvia un 30% en tots els productes digitals fins al 24 de desembre* a l'enllaç a la bio."Basilea, Suïssa. Més de 8.100 persones es van reunir al Progressive Retreat per ampliar la seva ment, obrir el cor i generar coherència. Tant de bo, aquesta transformació pura de l'energia s'està rebent arreu del món.Física quàntica per canviar la teva vida. Trencar l'hàbit de ser tu mateix"


En el llibre "Com trencar l'hàbit de ser tu mateix, el Dr. Joe Dispenza explica la capacitat que té el cervell humà per canviar les seves creences més profundes per unes de noves, i gràcies a aquest nou canvi, convertir-te en una persona nova.

Per trencar l'hàbit de ser tu mateix, has de tenir clar qui ja no vols ser. Aquesta consciència prepara el teu cervell i el teu cos per tornar a aprendre alguna cosa nova; superar i esdevenir; deixar de ser d'una manera i començar a ser d'una altra.

Quan et canvies a tu mateix, canvies el món. ⁠Meditacions


Des del 2010, el doctor Joe Dispenza s'ha associat amb científics i universitats per dur a terme una investigació exhaustiva sobre els efectes que la meditació té sobre el cervell i el cos. Durant els seus retirs avançats arreu del món, el seu equip ha reunit més de 18.000 exploracions cerebrals (QEEG quantitatius) i 10.000 mesures de variabilitat de la freqüència cardíaca (HRV) per intentar correlacionar els efectes que les emocions elevades i l'autoregulació tenen sobre el cor i la funció cerebral, la resposta immune i la salut ment-cos en general. Ell i el seu equip també han estudiat l'expressió gènica, la regulació de proteïnes, la resposta immune, els canvis en els neurotransmissors, la longitud dels telòmers i les variacions de les partícules metabòliques cel·lulars bioactives tant en meditadors novells com avançats.


Bibliografia:


Desarrolla tu Cerebro.

El Placebo eres tú.

Deja de ser tú.

Becoming Super Natural.Comentarios


bottom of page