top of page

Eric del Castillo. Un Cavaller de Valor. Podcast.


Eric del Castillo és un rellevant i carismàtic actor i cineasta mexicà. A través de les seves entrevistes i actuacions en alguna de les seves innombrables obres de teatre o cinema, es reviu la nostàlgia de veure el tipus d'home que es considera com un cavaller de valor. Es transmet en la forma que diu i expressa allò que pensa, defensa els seus valors, i sobretot en la forma que ha desenvolupat i segueix desenvolupant la seva trajectòria artística amb respecte i dignitat. A més, és molt rellevant que Eric del Castillo no ha deixat mai d'actuar, de crear nous personatges, i sobretot escriure guions amb les seves pròpies idees i creativitat.


Presentem aquesta entrevista exclusiva, amb un gran actor, autor i director, digne d'interès i respecte, per això li rendim des d'aquí un homenatge, esperant tenir l'oportunitat de poder veure'l aviat a Europa.


Eric del Castillo es va iniciar a principis de la dècada de 1950 com a actor de teatre experimental en muntatges independents. Ha participat a més de 40 obres teatrals. Al cinema es va iniciar durant l'etapa final del cinema d'or mexicà, i ha actuat en prop de 300 pel·lícules, moltes d'elles tan rellevants com Taurons el 1962, La Generala, 1970, Gossos Callejeros 1978, I la Dona Va fer l'Home a 1975. El 1976 va escriure l'argument de la pel·lícula Vibora calenta. El 1982, va dirigir i va protagonitzar la pel·lícula Las Sobrinas del Diablo.


Actuament dirigeix les seves pròpies produccions a Mèxic, tant al teatre com a sèries televisives.


Comments


bottom of page