top of page

Podcast Interview. Vicente Merlo. "Yoga Integral Sri Aurobindo".

Vicente Merlo. Doctor en filosofia, escriptor i professor, especialitzat sobretot en ioga, budisme i hinduisme. Vicente Merlo Lillo ha viscut diversos anys a l'Índia. Va ser soci fundador de la Societat d´Estudis Índics i Orientals, així com de l´Associació Transpersonal Espanyola. Va realitzar estudis a Bombai, Pondicherry i Auroville; ha estat investigador al Centre d'Estudis Interculturals Vivarium, dirigit per Raimon Panikkar, membre del Consell Assessor del Parlament de les Religions del Món (Barcelona, 2004) i destacat impulsor dels estudis d'indologia a Espanya. Professor al Màster d'Història de les Religions a la Universitat de Barcelona ia la Universitat Autònoma de Barcelona.

És autor d'una trentena de llibres. Destaquen obres com Yoga Integral de Sri Aurobindo,

Buscadores de Sentido, Espiritualidad Transreligiosa, Del Rap a la Meditación, La Fascinación de Oriente, Sabiduría y Gratitud, Meditar en el Hinduismo y el Budismo , entre molts altres títols fascinants.
Publiquem el Podcast realitzat per a Vegà & Màgic Magazine, sobre una de les seves darreres obres, Yoga Integral de Sri Aurobindo.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page