top of page
Montañas y campos
BOOK CLUB.png

8 PASOS PARA ARMONIZARTE

8 PASOS PARA ARMONIZARTE - ALEJANDRA BALBAS - PORTADA v2.jpg

Alejandra Balbás del Castillo

Alejandra Balbás, experta en Feng Shui, ens presenta un inspirador llibre sobre l'art d'harmonizar les energies del nostre espai més sagrat, la nostra llar. Pablo d'Ors, ha escrit la presentació de "8 Pasos para ArmonizArte", i ens descriu en el seu pròleg, "Sòl parlar a les meves xerrades d'un triangle màgic, configurat per la comprensió espiritual, la pau interior i l'energia vital".

 

.

ARMONÍA Y TERNURA

Elias Ananda Merlo

Deliciós llibre, poesia espiritual.

A través de 25 capítols enllaçats amb saviesa i inspiració, Elias Ananda ens porta a la reflexió des de l'amor, donant una visió de guerrer de llum, amb una visió d'esperança a la Humanitat.

Frases màgiques, tendres i de gran harmonia, petites joies que s'enllacen en un llibre que val la pena tenir a la tauleta de nit, o en com company estimat de un llarc viatge.

9786073158015 - copia.jpg

CONVERSACIONES CON DIOS 4. 

Neale Donald Walchs

Del llegendari autor i missatger espiritual Neale Donald Walchs, autor de la trilogia Converses amb Déu, el volum quart d'aquesta inoblidable col·lecció, titulat "El Despertar de l'Espècie".

Hem fet una entrevista a l'autor sobre aquest llibre sobre temes actuals de la situació de la humanitat.

51wlwezKY+L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

OPENING INTUITIVE FLOW THROUGH ARTWORK

 

Giora Carmi

Aquest és un manual sobre com crear i utilitzar un flux intuïtiu a l'art. Quan l'art es crea intuïtivament, detecta tot allò que s'interposa en el camí de la felicitat. Aquestes són les creences limitants i els patrons de pensament subconscients. Quan es treballa amb el mètode, aquests bloquejos a la felicitat es mostren molt clarament a l'art.

 

Disponible en versió original anglesa.  

71wEj-CQGsL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

SOBRENATURAL

 

Joe Dispenza

Becoming Supernatural es basa en la investigació en epigenètica, física quàntica i neurociència realitzada als seus tallers avançats des del 2012 a explorar com una gent serà un common a transformar les consciousness, mindset, i beliefs a heal and live.

Becoming Supernatural combina la informació científica més profunda amb la saviesa espiritual antiga per mostrar que la gent com tu i ells poden experimentar una vida més mística.

BUSCADORES DE SENTIDO

Vicente Merlo

Amb una lúcida capacitat de síntesi i en un llenguatge accessible, l'autor descriu les "brúixoles" que li han servit per orientar-se en la seva pròpia recerca: des de la ciència i la filosofia fins a la psicoanàlisi, la psicologia humanista, la meditació i fins i tot l'esoterisme , per convergir en la “brúixola galàctica. El llibre evoca una perspectiva molt actual de la nova espiritualitat, la que torna a l'ésser humà la seva grandesa i divinitat.

bottom of page