top of page

Els Balnearis com a espais de retirs de benestar.

L'antic esplendor dels balnearis que es van dissenyar com a punts de trobada social de l'aristocràcia de finals del segle XIX, encara es poden apreciar en molts dels seus edificis que han conservat en part o en la seva totalitat, l'encant de la seva arquitectura i majestuoses sales i jardins. Les aigües medicinals que són la raó i motiu principal de la seva existència, segueixen brotant de la terra, igual que en èpoques milentàries, quan eren també utilitzades per antigues civilitzacions com els grecs, els romans, els àrabs...Aquests meravellosos espais de salut i trobada social i cultural, van veure la decadència i gairebé l'oblit durant les èpoques més frenètiques, de turisme de sol i platja.


Tot i això, tot el que és bo i genuí torna, i actualment els balnearis i termes, estan recuperant a poc a poc el seu antic prestigi, davant la creixent demanda d'espais de salut genuïna, amb entorns tranquils i personal capacitat.


Hem reunit al voltant del tema Balnearis com a espais de Retirs de Salut, tres grans professionals, per poder analitzar el rol dels balnearis davant la demanda actual d'espais de retirs de salut i benestar.
Participants:


Sr. Joan Angli Sallares

President de ASSOCIACIÓ BALNEARIA. Balnearios de Cataluña


Sr. Roberto San Antonio-Abad.

President de COFENAT.

Asociación Nacional de Profesionales y Autónomos de las Terapias Naturales.


Sra. Alejandra Balbás

Experta en Feng Shui area de benestar
Comments


bottom of page