top of page

Teràpies Holístiques. Ioga & Meditació.

La teràpia holística aborda la ment, el cos i l'esperit per donar suport a la salut i a la curació. És combinar la salut mental i emocional amb els aspectes físics i espirituals de l'experiència.

Portar el cos i l'espiritualitat a la sanació és l'objectiu principal de les Teràpies Holístiques.

Tot i que la pràctica de la teràpia holística ha existit durant segles, només recentment els practicants a l'hemisferi occidental han començat a integrar-la a les seves pràctiques.Ioga & Meditació


El ioga treballa en els àmbits del cos, la ment, l'emoció i l'energia. Això ha donat lloc a quatre classificacions àmplies de ioga: karma ioga, on fem servir el cos; bhakti ioga, on fem servir les emocions; gyana ioga, on fem servir la ment i l'intel·lecte; i el kriya ioga, on utilitzem l'energia.


Les pràctiques de ioga i meditació es donen suport mútuament. A través de la pràctica del ioga i la meditació, millores les teves habilitats per concentrar-te i relaxar-te, els dos beneficis més importants de practicar la meditació.


Entrenament de ioga matutí per a força i flexibilitat (sense paraules, només música). Entrenament de cos complet.

Instructora: Maria Louisiana

Música: Heaven & Heart by Karunesh. Àlbum Heart Chakra Meditation II - Coming Home.


Aquesta pràctica de ioga matutí de tots els nivells activa tots els músculs i és la millor manera de començar el dia, després d'aquesta pràctica estaràs més energitzat, flexible i tranquil.


POSTURES DE IOGA PER A PRINCIPIANTS


Quan es practica regularment, les posicions físiques del hatha ioga et proporcionen una sensació de benestar i salut. Aquest estat d'equilibri és un pas important per permetre que el teu cos i la teva ment es preparin per al creixement espiritual a mesura que la teva energia es mou a través teu.Asanes (noms en sànscrit)


Surya Namaskar (saludo al sol)


1. Virabhadrasana ( postura guerrer I )


A la postura del guerrer I, feta amb pas ferm i decidit, heu de trobar l'estabilitat física i mental per dur a terme el vostre propòsit. Els txakres tercer i quart (manipura i anahata) s'activen i el pit s'obre, l'energia s'expandeix i la força de voluntat creix.


2. Adho Mukha Svanasana ( postura del gos mirant avall )


És perfecta per estirar tot el cos: els músculs dels braços, la columna, els isquiotibials, la part posterior de les cames... És una asana de transició i descans, es pot fer com a postura aïllada, com a part d'una vinyasa o en seqüències i exercicis de ioga, com la salutació al sol.3. Virabhadrasana III ( postura del guerrer III )


Aquesta postura té diversos beneficis com: enfortir les cames, millorar l'equilibri, obrir els malucs i el pit, estirar els músculs de les cames, flexibilitzar la columna, alleujar l'estrès...


4. Trikonasana (postura del triangle)


El número tres està carregada de gran simbolisme en diferents tradicions i cultures. La postura del triangle és en si mateixa la representació d'aquest número. Estructuralment veiem una figura poderosa, forta i estable, capaç de suportar grans pesos i suportar grans pressions gràcies a la distribució de forces. I volem transmetre aquestes nocions al nostre cos, cercant l'equilibri i l'estabilitat per assolir aquesta fortalesa construïda des dels fonaments.


5. Viparita Karani (postura del gest invertit)


Amb la postura del gest invertit s'alleugen les cames cansades. A més, la circulació de la sang, arriba millor als òrgans interns.

També equilibra el funcionament de les glàndules tiroide i millora el metabolisme. Ajuda a controlar l'ansietat i l'estrès.


6. Bhujangasana (cobra pose)


Ens ajuda a tonificar els músculs de lʻesquena.

Ens dona flexibilitat a tota la columna i ajuda a rejovenir el sistema nerviós.

Purifica els ronyons.

La pressió que exercim sobre el terra ajuda a tonificar els òrgans abdominals.

Augmenta la nostra energia.

Facilita la capacitat de concentració.

Ajuda a millorar l'estat d'ànim i combatre'n la depressió.

A les dones ajuda a regular el cicle menstrual.
Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page