top of page

Retirs a la Natura. Serenitat i benestar.

Els Retirs de Benestar o "Wellness retreats" s'han considerat una de les tendències de viatge i oci amb una previsió de creixement de més del 25% durant els pròxims anys. És important triar l'espai de retir adequat amb molta cura, per aconseguir la millora del benestar que busquem.Realitzarem una sèrie de publicacions on llistem Retirs de Benestar o Retreats que considerem òptims per aconseguir una estada inoblidable i positiva de salut i benestar.


1. Les Bains de Saint-Thomas. Centre termal.

Font Pedrouse. Occitania.

Les aigües termals són alhora mineromedicianls en posseir minerals en la seva dissolució i tenen característiques molt terapèutiques.


Les Bains de Saint-Thomas es troben a una altitud de 1150 m al fons d'una vall on es pot descobrir un magnífic amfiteatre de pedra que acull un total de 3 piscines d'aigua calenta sulfurosa amb una temperatura mitjana de 37°.


És una delícia un retir hivernal en un lloc retirat en ple Pirineu, banyant-se en aigües termals envoltades de neu.


El balneari té diverses propostes:


- 3 piscines exteriors d'aigua termal natural amb una temperatura mitjana de 37 °C equipades amb una petita zona de jacuzzi i dolls de massatge.


- 2 rampes de dutxa d'aigua termal natural amb temperatura regulada.


- 3 sales de hammam interiors.


- 2 jacuzzis amb zona de descans.


- 3 sales de massatges i tractaments.A més d’una temperatura idònia, les aigües de Saint-Thomas són conegudes per les seves propietats i les seves virtuts per als tractaments de la pell. És per això que s'utilitzen (les aigües) en la gamma de cosmètics d'elaboració pròpia.


3. Centre de Meditació i Retirs. Kadampa.

Menorca. Illes Balears

A l'IKRC Menorca s'ofereix la possibilitat de fer retirs personals per reconnectar i trobar la pau interior. El centre és acollidor i modern, i està situat al cor de l'illa. Compte amb deu habitacions amb bany privat, climatització, cuina i menjador, a més de terrasses i jardí.Es pot triar la durada de l'estada i el tipus de retir. Hi ha retirs específics per aprofundir en la pràctica de meditació budista kadampa. El centre ofereix a més cursos, seminaris i tallers amb diferents objectius espirituals i benestar per aconseguir la pau i l'equilibri interior.

3. Can Mussol. Ánima Mundi. Retreat Center.

Bages. Catalunya.


Situada a la comarca del Bages, àrea molt reconeguda per ser una zona d'influència de les muntanyes de Montserrat, s'ubica aquesta preciosa masia, "Can Mussol" que ofereix retirs de benestar tot l'any.


Les clases de ioga, tallers i activitats relaxants son de gran qualitat i eficacia. Destaquem a mes, la cuina vegana feta amb molt bons ingredients i també molt d'amor. És un plaer poder a més, passejar pel majestuós entorn, entre vinyes i boscos de roures, alzines i pinedes....댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page